z DZISIAJ OPIENIE
https://store.steampowered.com/app/1832960/House_Flipper__Farm_DLC/#app_reviews_hash najbardziej irytującą częścią bycia zmuszonym do zakupu tego narzędzia dla architekta jest to, że jest tak wadliwy, że nie mogę przejść nawet przez pierwszą pracę. poo dlc.. dodaj narzędzie do podstawowej gry i daj nam zwrot pieniędzy lmao
the most irritating part of being forced to buying this for architect tool is that its so buggy i cant even get past the first poo dlc.. add the tool to base game and give us a refund lmaoI couldn't wait for this DLC to be released, but since yesterday afternoon it won't start and I can't go back to the base game. I'm really sorry that you can't enjoy the game like this. Nie mogłem się doczekać premiery tego DLC, ale od wczorajszego popołudnia nie chce się uruchomić i nie mogę wrócić do podstawowej wersji gry. Naprawdę mi przykro, że nie możesz cieszyć się grą w ten sposób.
szalone, niegrywalne spadki fps. wszystko, czego chciałem, to narzędzie architekta i jestem zmuszony kupić do niego dlc, dość szumowiny, jeśli mnie pytasz. przestań też z tym zwierzęcym BS, sondowałeś niewłaściwą bazę