Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,28 zł , zmiana od tamtej pory: 230,94%

Naganiacze na spadki w akcji !!!!!!! do ~Janik [94.254.160.*]

Naganiacze na spadki w akcji !!!!!!! do ~Janik [94.254.160.*] 

Dnia 2019-08-01 o godz. 18:15 ~Janik napisał(a):
> Naganiacze na spadki w akcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dlaczego nie naganiacze na sprzedaż ????? za grosze !!!!! co wstyd wam aż tak pisać jak pisaliście aby oddawać za grosze.
> Korekta i skup za grosze i lada chwila znów górka. 
> Ale takie typy Wacusie laptopypatrowicza dalej służą Donowi i dalej naganiają i straszą.
> A czas pokaże że idzie zarobić i tu a dla tych naganiaczy przypomnę kupiłem po 23/24 a sprzedałem po 31 .

Mnie nie jest wstyd .
Wszystko OK , jeśli tak zrobiłeś ale czy przy tych obrotach zarobiłeś chociaż na czteropak piwa ?? O tym już zapomniałeś wspomnieć czy wstyd napisać ???
Tylko jak masz odpisać i skłamać , to nie odpisuj wcale - to będzie uczciwe
No i wynika z tego że spadki są generowane przez naganiaczy '. Rozumiem że Twoja taktyka jesta taka że kupujesz za kilkaset złotych akcji tanio i czekasz ze sprzedażą do jak (naj) większych wzrostów .......... ale skąd wiesz , zę już wyżej nie pójdą tylkko spadną ???????? a no tak zaczyna się nagonka na spadki to sprzedajesz . ???..........Tylko tak można rozumieć Twoją tezę .
Dobre ........ tyle że coś tu się nie zgadza .............czemu się z tego zwierzasz . Jeśli tak będą robic inni to "dupa zbita " z Twoich planów ...........
I jeszcze jak już jesteś Taki wspanaiłomyślny , to napisz " Korekta i skup za grosze i lada chwila znów górka. " 1 od jakiej ceny zacząć skupwac - bo jak zejdą do dna , To sam wiesz , że będzie można kupic za kilkadziesiąt złotych ( żaden zarobek ) 2 co w Twoim pojęciu oznacza " lada chwila znów górka. " choćby z przybliżeniem w skali kilku tygodni 3 osbiście , wydaje mi się że dość merytoryczne pisałem o ( beznadziejnej ) sytuacji Resbud . Przecież równie dobrze możesz napisac kilka pozytwynych merytorycznych słów o Resbud - nazwał byś je nagonką na wzrosty . Dlaczego "naganiacze na spadki mają być w większości ?? . Przeciez można robić nagonkę na wzrosty - , przypomnę Ci
Dnia 2019-07-25 o godz. 11:01 ~Anna napisał(a):
> ogłaszam hossę na tym papierze

Dnia 2019-07-25 o godz. 08:51 ~Anna napisał(a):
> to będzie drugi Uniwersal czy Elektrim już wkrótce zobaczycie

Dnia 2019-07-25 o godz. 09:52 ~anna napisał(a):
> przyspieszy jak przebiją 30 gr muszą tu nadmuchać ile się da ja wiem ale nie mogę tu napisać

KRÓL WRACA NA SALONY,
 RESBUD SIĘ BUDZI , 
NIEBAWEM WIELKA REAKTYWACJA RESBADKA POWROT KROLA  ,
 SPOKOJNIE WSZYSTKO WSKAZUJE ŻE BĘDZE DZIDA NA 5 ZŁ-

Przecież mogą pisać tak ciągle .......wpisy wzięte z palca ,,,,,,,,,,,

jak to ująłeś , czas pokaże !!!!!!!!!!!

Czekam czy zechcesz podjąć wątek na poziomie merytorycznym

Powiem Ci tak , firmy które mają solidne fundamenty w bardzo niewielkim stopniu "ulegają nagonkom na forum " . Tam posiadacze papieru wiedzą ile papier jest wart - na posty reaguje bardzo niewielu obracających akcjami .

Na koniec , czekam czy zechcesz odpowiedzieć na moje pytania

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EQUNICO -1,92% 0,92 2025-11-25 15:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.