Przepraszam ,że na tym forum piszę o sprawach dotyczących CIG , ale inaczej już się nie da a to ważne. Myślę, że dla dobra akcjonariuszy Quercus i CIG konieczne jest zareagowanie na psychopatyczne wpisy człowieka o nicku nagan. Wielbiciel i bezgranicznie oddany fanatyk spółki CDProjekt od dłuższego czasu regularnie, codziennie nęka swoimi zmanipulowanymi postami forum CIG w towarzystwie kompanów również znanych z forum CDProjekt . Sytuacja trwa od miesięcy i tworzy wokół spółki CIGames otoczenie czarnego PR-u. Posty już dawno przekroczyły znamiona nie tylko dobrego smaku, ale przybierają formę pomówień , sugestii posiadania informacji pozarynkowych a tworzą już wielomiesięczną aurę szkalującą rzeczywistą sytuację spółki w celu osłabienia jej konkurencyjnej pozycji wobec CDProjekt. Dlatego myślę, że również ze względu na dobro akcjonariuszy Quercusa powinno się wnikliwie przyglądnąć tej akcji propagandowej grupy forumowiczów CDProjekt. Tym bardziej, że spółka CIG jest w trakcie produkcji dwu bardzo obiecujących tytułów i w taki zwykły ludzki sposób potrzebuje spokoju w tworzeniu projektu. Na ten spokój w tworzeniu projektów wpływa również otoczenie wolnorynkowe a wiele z tych postów na forum CDProjekt i CIG narusza dobre imię spółki starając się wpłynąć na to otoczenie. Oczywiście wiele osób może się uśmiechać i bagatelizować wpływ takich naruszających interesy spółki postów dlatego zachęcam do poczytania postów szczególnie osoby (bądź osób) posługujących się nikiem NAGAN. To tyle mojego przynudzania. Pozdrawiam.