Generalnie kurs WDM to czarna rozpacz. Kazdy sie zastanawia dlaczego ta spółka nie rosnie kiedy inne ciągle się wspinaja.
Wytłumaczeniem jest chyba tylo to, że WDM ciągle swoimi informacjami wprowadza inwestorów w błąd.
WDM traci zaufanie z dnia na dzień a bez tego nie ma co liczyć na wzrosty.
Czasem wydaje mi się, że dla spółki dużo lepsze byłoby milczenie niz karmienie inwestorów obietnicami bez pokrycia.... ale spółka wie lepiej i ciagle sobie strzela w kolano kolejnymi komunikatami....
Co juz nie obiecywano na te półrocze.....
1. Dent-a-medical - jesienia 2008r. w Warszawie otwarto drugą klinikę, obiecywano na poczatku roku kolejne.....i lipa . Nawet na stronie interneowej długo chwalii sie planowanym otwarciem kliniki w Krakowie w dniu 2 kwietnia i nagle cichutko to info zniknęło.Teraz coś przebąkują ,ze kolejana klinika ruszy jesienia w Warszawie.... nie wspomnę juz o obiecankach prywatnej oferty na inwestycje dla Dent-a-medickal...
2. Sobet w maju na giełde to info z marca.....dzisiaj już 1 czerwca i nikt ze spółki nawet nie próbuje odpowiedzić co się nie udało. Odpowiedź jest chyba prosta ... nie znaleźli chętnych na kupno..... a przecież jakieś spółki wchodza na New Connect i inne biura potrafią znajdywać chętnych.
3. Do dzisiaj w tym roku przeprowadzili tylko jeda ofertę dla Doradców24 na 15 mln akcji.
Problem w tym, ze te 15 mln sami kupili w tej ofercie po 10 gr. a dzisiaj kurs jest po 7 gr. W całym półroczu jedna transakcja i to jeszcze do dupy.
Mamy teraz czerwiec i w pamięci kolejne obiecanki... min.
1. Otarcie drugiego lokalu Ibiza Ice Cafe
2. Oferta prywatna dla Ibiza Ice Cafe
dodatkowo kilka innych ofert dla spółek obiecwanych w komunikatach w 2008 r. gdzie umowy kończa się 30 czerwca.
Wydaje się, ze nie jest dziwne dlaczego ta spółka ma ciagle na parkiecie pod górkę..... dlatego najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, ze ja ciągle w ta spółkę wierzę i inwestuję.....postepowaniem Zarządu jestem jak na razie wkurzony ...pytanie co zrobię z posiadanymi akcjami jak sie porzadnie wkurwię.
Każdemu kiedyś cierpliwość i wiara się kończy.... zobaczymy po czerwcu czy znowu deklaracje spółki to tylko puste słowa...