Po pierwsze nie wiem do konca co musze spelniac w gminie nie udzielili mi odpowiedzi na wiekszoasc pytan
2 nie mam pojecia co dokladnie potrzebuje chodzi mi w tym miejscu o licencie certyfikaty itp (obecnei zakladam transport krajowy ale nie wykluczam krajow za nasza granica min francia czy niemcy)
3 slyszalem ze potrzebuje 60tys zl zabezpieczenia na auto (planuje zakup naczepy i ciagnika siodlowego)
kazde wskazwoki beda mile widziane sam nie wiem jeszcze czy poczekac uzbierac cala kwote tzn minimum czy np sprobowac lising
4 naprawde nie sadze ze jest w polsce o utworzenia czegos przez siebie gdy ciagle osoby w nim rzadzace tylko probuja zabrac z ludzi jak najwieksza kase podatki wszedzie moze to glupie niewiem ale czy nie sadzicie ze odkladanie w skarpete i pzeniesienie pieniedzy do banku np na zabezpieczenie i w tym momecie gdy suma bedzie 60 tys sciagaja od was podatek ? ponownie od pieniedzy ktore ciezko zarobiliscie ? mimo ze podczas dochodu placimy podatek ? zakup auta znowu podatek wzbogacenie i inne sprawy ? czy w tym kraju nie mozna nic zrobic nie lapiac sie za potrfel ???? prosze o jakies podpowiedzi dziekuje i pozdrawiam wszystkich w ty ciezkim czasie