Forum Giełda +Dodaj wątek

MWT - Strategia

Nie mogę już patrzeć na to co się wyprawia z tym kursem, dlatego napisałam do spółki. Zadałam im pytanie o przyczynę opóźnień w przedstawieniu nowej strategii po wejściu Getin Holding, powołując się na wywiad z 30 lipca br., gdzie Prezes wyraźnie mówi, iż z przyjemnością nam ją przedstawi do 15 września. Zapytałam o określenie spodziewanego terminu zaprezentowania nowych produktów.
Nie ma sensu nikomu tu ubliżać, ani nikogo nasyłać na spółkę, co niektórzy sugerują, miejmy nadzieję, że odpowiedzą coś sensownego.
Możecie sie zgodzić albo nie, ale bez tej strategii i bez pojawienia się Prezesa w tej kwestii spółka staje się mniej wiarygodna, gdyż wyraźnie mówi on, że strategia będzie przedstawiona.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MWTRADE 0,00% 4,50 2025-10-03 10:40:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.