Czy 10,9 gr będzie ? Widzimy że nie powinno być .
U nas jest na tyle interesująco, że 1gr to ok 8% zm. Ciężko jest wyskoczyć na chwilę , złapać okazję zarobić i wrócić -)))
Powiem Wam, że nie warto !
Biorąc pod uwagę że fundamenty spółki są zbudowane(przejęcia), umowy koprodukcyjne podpisane(w części), ,, dowartościowanie'' założeń przez PISF, dochodzę do wniosku, że przyszłość jest po stronie INWESTORÓW !!!
Dla DT okresy informacyjne są doskonałe dla nas całokształt działań zarządu GRUPY VIV !!!
Co nas czeka ?!
Podpisanie umowy z reżyserem( i ) Październik 2010r-Myślę, że istotny wpływ będzie miało na kurs .
Kolejne umowy koprodukcyjne - październik , listopad itd.
Do końca IIQ 2011 nie obawiałbym się o środki na realizację .
A wtedy będziemy już po kolejnych prezentacjach (TARGI, FESTIWALE m.in Cannes).
Rekiny czyhają na OKAZJĘ !
Mam podstawę takiego myślenia - film BUG MULDOON :-))
-Będzie na podstawie książki, która ukazała się w kilkuset tysięcznym nakładzie.
-Reżyser z którym zostanie podpisana umowa(mam nadzieję) jest mistrzem w swojej dziedzinie .
-Będzie to PIERWSZY FILM 3D z naszego rejonu EUROPY.
-Sprzyjająca sytuacja około-rynkowa - zapotrzebowanie na filmy (animowane też) nowej generacji wzrosło. Dorośli potrzebują nowych doznań .Śmieszne, ale zapewniają im owe doznania, filmy dla dzieci ,wykonane technikami dotychczas nie znanymi !
-Rozwój TV 3D - sprzedaż DVD , innych nośników...
Umowy na produkcję reklam 3D I programów naukowych 3D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Finansowanie nową emisją dopatrywałbym się w przyszłym roku !
Ale widziałbym w trakcie rozwoju filmu, emisje kierowaną dla Funduszy inwestycyjnych, czy inwestora strategicznego .
PAMIĘTAJCIE , ŻE PIERWSI W BRANŻY ZARABIAJĄ KROCIE !!!
Mile widziane za i przeciw !!!
To nie jest rekomendacja kupna- sprzedaży !
PZDR mądrych inwestorów
EP