Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,36 zł , zmiana od tamtej pory: 54,41%

mozliwe 4zl...???5zl

powiem tak gram na gpw od 6lat i nie wchodzę w takie spolki w ta wszedłem po 61gr sprzedałem po 95 ale wczoraj dokupiłem po 1.28 zamykam i nie patrze przez minimum tydzień widze po obrotach po zleceniach itp. ze jazda dopiero się zacznie !! gdy przebije 2zl wtedy będzie panika zakupow lecz obawiam się ze do 4zl nie urośnie kurs chociaż już widziałem nie jedno i nic mnie nie zdziwi uważam ze cena 1,50..1,90 jest dobra do inwestycji po 3,50 bym nie rezykowal tyle pozdrawiam myslacych i polecam również redan niedługo minimum4zl oczywiście mam w portwelu hawe i spolki ukrainskie
  • mozliwe 4zl...???5zl Autor: ~powaznie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTERBUD 5,00% 2,10 2026-01-07 14:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.