Nie trzeba iść na kolanach można dumnie kroczyć z głową wysoko podniesioną być pewny swego są podstawy ku temu .
Można zażądać usunięcia symbolów wiary i klęcznika z przed wejścia macie prawo wierzyć w swoją wiare bądź być ateistą.
Macie prawo złożyć długą liste pytań nawet tych najbardziej intymnych bo kto jak kto ale po Aniole spółce z Cypru i Zdziarskim i Piaseckim (kiedyś po T2) macie najwiekszy pakiet razem .
Wiem wiem zaraz zaczniesz cepr mówić że brakuje do 5% no fakt ale przecież stowarzyszenie stworzone przez pana kowala 2200 ma wielu chęnych oczym skrupulatnie poinformował pan P.N. ten sam który złożył w imieniu wszystkich pozew o wypłate dywidende ipewnie załatwi .
A najlepsze jest to że robi to za darmo i to że następny pozew o wypłate 15zł też będzie lada moment bo czas się kończy a kasa jest .
Ja wiem że są niepokorni ale można ich też ukarać np pozwem pokażą rachunki że zaniżali kurs pewnie się boją i zaprzestaną nagoniki na kolege i adwokata
Tak jesteści jak to się mówi najważniejsi czyli pępkiem Anioły tu a później świata , piorytet to spłacić was i dać Wam zarobić ott tak i cały czas ott tak proste
A tym co nie wierzą proponuje ubranie się na biało i podążać w ciemności za Wami do Kostrzyna po swoje wiedząc że tu już nic się nie da wyciągnąć ba a trzeba oddać i to więcej a wiemy że nie ma jak bo z czego .
Jak jest inne wyjście to słucham ,pewnie pomożemy jak za Gomułki