Forum Giełda +Dodaj wątek

Może kolega cepr przemówi do rozsądku kolegą i wskaże droge do Kostrzyna

Nie trzeba iść na kolanach można dumnie kroczyć z głową wysoko podniesioną być pewny swego są podstawy ku temu .

Można zażądać usunięcia symbolów wiary i klęcznika z przed wejścia macie prawo wierzyć w swoją wiare bądź być ateistą.
Macie prawo złożyć długą liste pytań nawet tych najbardziej intymnych bo kto jak kto ale po Aniole spółce z Cypru i Zdziarskim i Piaseckim (kiedyś po T2) macie najwiekszy pakiet razem .

Wiem wiem zaraz zaczniesz cepr mówić że brakuje do 5% no fakt ale przecież stowarzyszenie stworzone przez pana kowala 2200 ma wielu chęnych oczym skrupulatnie poinformował pan P.N. ten sam który złożył w imieniu wszystkich pozew o wypłate dywidende ipewnie załatwi .
A najlepsze jest to że robi to za darmo i to że następny pozew o wypłate 15zł też będzie lada moment bo czas się kończy a kasa jest .

Ja wiem że są niepokorni ale można ich też ukarać np pozwem pokażą rachunki że zaniżali kurs pewnie się boją i zaprzestaną nagoniki na kolege i adwokata

Tak jesteści jak to się mówi najważniejsi czyli pępkiem Anioły tu a później świata , piorytet to spłacić was i dać Wam zarobić ott tak i cały czas ott tak proste

A tym co nie wierzą proponuje ubranie się na biało i podążać w ciemności za Wami do Kostrzyna po swoje wiedząc że tu już nic się nie da wyciągnąć ba a trzeba oddać i to więcej a wiemy że nie ma jak bo z czego .

Jak jest inne wyjście to słucham ,pewnie pomożemy jak za Gomułki

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBOANIOLA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.