Dzień dobry!
Krótko i zwięźle.
Filmik bardzo fajnie przygotowany, moim zdaniem lepiej, niż ostatnio. Ale..bardziej na grach chciałem się skupić.
Brakowało mi chociaż przybliżonych dat premier. Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale sporo zapowiedzi było bez podania dat?
Paranoid - póki co - bajka! Wygląda bardzo ciekawie. Dopieściłbym grafikę, bo dla purystów może to być za mało. Bardzo mi się rzucało "w uszy" to ciągle powtarzające sie "shutdafakup". Pomysł z głosami doskonały, ale jeśli mają one towarzszyć przez całą rozgrywkę, to powinno ich byc stanowczo więcej - różne intonacje i różne teksty. Gdbyśmy mieli cała grę przechodzić tylko z tymi teksami, które były słyszale w gejmplaju, to sami dostalibysmy pranoi :)
Succubus - cieszę się, że Q1! Będzie to niezły zastrzyk gotówki, który podtrzyma tempo rozwoju spółki i pozowli pracować nad tyutułami. Skromnie liczę na to, że wersja konsolowa sprzeda się conajmniej tak dobrze, jak Pc.
Cryospace mnie również zaciekawił!
Uwielbiam takie gierki. Jeśli będize na konsole, to już jest moja :D
Co do tormentora - spodziewałem się 2024 i nie mam z tym najmniejszego problemu.
Nie spodziewałem się natomiast w tej grze jakiś "paranormalnych" elementów - na filmiku widac, że bohater ma jakieś wizje, w korytarzu jakieś zawieszone w powietrzu płomienie, walka z jakiś demonem (czy co to tam jest)...
Kurczę...nie na to liczyłem. Myślałem, że to będzie gra, w której "bohater" po prostu poluje na ludzi, aby uszcześliwić publikę w darknecie...Nie przekounją mnie tutaj te jakieś "demoniczne" elementy. Wołałbym, gdyby gra była od nich wolna i osadzona była wyłącznie w "realnym świecie".
A co Wy myślicie?
Ogólnie jak wrażenia? Coś Was urzekło, zdziwiło, zawiodło?
Pozdrawiam!