Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,91 zł , zmiana od tamtej pory: -73,24%

Moje obserwacje

Witam wszyskich jw posiadam papier tej spolki od jakiegos czasu nie istotne za ile i ile czy wisze na haku ale jak czytam to wszystko to mi sie zle robi nadmienie ze na gieldzie sie znalazlem niechcaco od roku nie znam sie na tych waszych swieczkach formacjach itd ale dodaje kropki i lacze fakty i zaznaczam nie mam zadnego doswiadczenia (leszcz) ale jak to wszystko sie czyt to naprawde tacy jak ja maja problem pytanie moje czy ta Boruta moze sobie pozwolic na wal tak jak 4mass po takich inf.przemyslenia sa wasze ja wierze w Borute to moja kasa i zaznaczam ze na nic nie namawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HUBTECH 8,48% 0,24 2026-04-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.