Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,28 zł , zmiana od tamtej pory: 22,38%

Moja analiza

Trochę czasu poświęciłem na analizę komunikatów i innych wiadomości o spółce i doszedłem do wniosku że mimo że pozaczynali wiele tematów i narazie nie zakończyli żadnego ,to może jednak coś z tego będzie . Parę argumentów za .Ceny prądu wzrosły ,firmy muszą szukać oszczędności energii, nowy członek rady nadzorczej z Aliora , Holenderski prezes posiada miliony akcji , więc też mu zależy żeby kurs wystrzelił ,jak kurs był po 60 -70gr nic nie sprzedawał teraz trochę po 30gr .FF jest trochę powyżej 40% reszta jest w mocnych rękach ,akcje z niedawnej emisji będą wprowadzone do obrotu ,bo muszą być .Ale przedtem kurs zmieni kierunek, Gdyby teraz te akcji weszły do obrotu to nie wiadomo gdzie by się kurs zatrzymał, także pompa w górę musi być. Dodam że mam trochę akcji. Zapraszam do kultularnej dyskusji ,jak się gdzieś pomyliłem to mnie poprawcie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COREY 6,27% 0,34 2026-06-16 14:59:00