Forum Giełda +Dodaj wątek

Moim zdaniem Bankructwo najdalej za rok

Choć mogę się mylić uważam że od kilku lat wszelkie ruchy są pozorowane .Za przykład można podać kino fordon wątpie aby powstało a wszelkie infa w tym temacie przesuwają termin realizacji o kolejne kilka miesięcy.Kupno nowych łódek w miejsce sprzedanych za pół ceny rocznych też czymś śmierdzi.Nie rozumiem po co ten ruch.Kiedyś napisałem wam że pewien budowniczy przy rozbiórce budynku modeny omal nie umarł ze śmiechu kiedy spytałem go kiedy rusza budowa modenapark .Powiedział że tu nic takiego nie powstanie to samo mówił o Bydgoszczy .Przypadek czy wiedział coś więcej niż wy.Siewierz odwlekany,Katowice odwlekane ,RODA zamknięta,euroconstruction to już historia ani pieniędzy ani stalowych domów.Nie wiem dlaczego pagi inwestuje w stary sposób przesyłu danych .WiMax czym jest przy LTE co byście wybrali WiMax czy LTE.Rowerki ani kasy ani rowerków.Punkt nadawania przesyłek kurierskich w Hotelu Europejskim świetny pomysł.Kiedy firma tup wynajeła ostatnio swoje wolne pomieszczenia bo jak narazie z obserwacji wynika że cały czas tracą najemców w tym segmencie działa wyjątkowo pasywnie jakby im nie zależało.Spory kredyt do spłacenia w grudniu ja się pytam jak oni to spłacą gdy prawie pustki na koncie .Kolejne osoby w zarządzie kolejne pensje .Cashflow mizeria.WIrtualne przewartościowania nieruchomości to też kupowanie czasu na co pomyślcie sami.Na moje oko prezes już wie czym to sie skończy .Nawet z wami już nie rozmawia .A i zapomniałem nowe dołki przed wami;)Oczywiście macie prawo się z tym nie zgadzać.Tylko dlaczego kurs to potwierdza.Kto poda dowód że jest inaczej? Może kris .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA 2,37% 1,73 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.