Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,18 zł , zmiana od tamtej pory: -19,21%

Modelowe ubieranie (kolejne) nowych com_tradera w niechodliwe akcje.

-2,74 zł.
-36%

Zobacz wątki dotyczące Rank Progress
Zobacz profil Rank Progress 
Autor: com_trader [82.212.77.*] 2024-07-12 00:55
Opublikowano przy kursie:  7,72 zł , zmiana od tamtej pory: -36%

W ostatnich miesiącach pomimo wzrostu ceny ani 1 akcji Ranka się nie pozbyłem i na razie tego nie planuję.
Naprawdę uważam (tak jak to sformułowałem w ostatnim pytaniu na Walnym - patrz ESPI) że obecna wartość księgowa 1 akcji Rank Progressu to okolice 27 zł - więc co za tym idzie 8 zł nie robi na mnie najmniejszego nawet wrażenia.

Jakkolwiek na wielu akcjonariuszach wzrost ceny wrażenie wywarł i obecnie jest to spółka o bardzo wąskim akcjonariacie... elitarna.

com

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RANKPROGR -2,67% 4,18 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.