rok temu moje przemyślenia były 100 % trafne odnośnie mariażu z Rubiconem byłem skłonny sprzedać wszystkie udziały niestety dla inwestycji w novavis popełniłem błąd dając zarzadowi i Żakowi (bo Stachura to dla mnie jest temat tabu ) absolutorium z nadzieją ,że wiedzą co robią mimo wszystko sprzedałem cześć udziałów z zyskiem jaki mogłem sobie jeszcze kilka lat temu pomarzyć
niestety dla nas sytuacja z połączeniem narobiła szkód ,które w mojej ocenie długo jeszcze będą miały potencjalnie duży wpływ na wycenę NVV czy Voolta to ,że rubicon z Karmelitą jest obrazą dla gpw wie chyba każdy niestety Stachura wybrał taką drogę sądzę ,że to też zasługa Kszyształowicza co niby wiele dobra dla nvv po czynił ale mniejsza z tym nie wszyscy wytrzymają to psychicznie sama spółka nie robi również nic co by ten obraz zmieniło byliśmy w pierwszej trójce teraz jesteśmy po za dziesiątką
dla rynku liczą sie perspektywy i moda na dany segment ten jest ale nie wszyscy go wykorzystają mimo ,że jest napływ gotówki na rynek to nvv coś nie tegez
ryzyko nam obecnie urosło do rozmiarów gdzie potencjalny inwestor nie wiem czy jest skłonny to zaakceptować ale cóż każdy sam ocenia sytuację ja osobiście testuję swoją psychikę na nvv dużo się nauczyłem nie czytając książek tylko grając nie tylko na gpw a Youtube oglądam dla śmiechu
raportu nie komentuje bo nie ma sensu tłumaczenie kolejny raz tego samego
także powodzenia i do miłego