Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,97 zł , zmiana od tamtej pory: 538,05%

Millennium a pko są i pekao

Nie trzeba być geniuszem że coś się tu rozjeżdża kwestia czasu i nie jestem z tych co mają płacone by pisać na tak lub na nie pisze co widzę i moje i tylko moje przemyślenia i tylko dlatego że z natury nie jestem psem ogrodnika że sam nie zje drugiemu nie da dziele się swoimi przemyśleniami pewnych faktów jak ktoś skorzysta i zastanowi się ok jak nie każdemu według potrzeb w końcu do tego jest forum lecz nie wytrzymałem już jak widziałem wpisy typu już za chwilę dzida itd. Jak ja zaczynałem 15 lat temu nie było gdzie usłyszeć głosu rozsądku tylko było prawo tłumu i tylko tyle. Każdy robi co chce i uważa za słuszne.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MILLENNIUM 1,94% 18,95 2026-05-22 12:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.