Zed - sorry, zostawiłem tamten wątek, bo już dwustronicowy był.
Ja rozumiem doskonale, że ludzie nie mogą siedzieć cały dzień przy kompie, też tego nie robię, ale link z wywiadem Hochmana wrzuciłem wczoraj po 16. I do dziś nikt -poza Rickym - się nie odezwał.
Gdyby jakiś przedstawiciel którejkolwiek spółki z New Connect pojawił się w studiu w Nowym Jorku w telewizji dla inwestorów docierającej do całego świata i mówił o urządzeniu, które weszło w fazę komercjalizacji, do tego ma ogromną przewagę nad konkurencją i wielomiliardowy rynek w samych tylko USA, to jestem pewny, że na forum Bankiera byłaby lawina komentarzy.
A co do kursu i perspektyw - ja też - jak i Ty -posiedzę z tymi akcjami. I ludzie, którzy kupowali po 4, 6, 8 czy nawet 10 - pewnie też. W Stanach nawet duże spółki potrafią rosnąc szybciej niż nasz Milestone Medical. A takie mikrusy jak Milestone Medical to czesto rosną nie 100 proc. w tydzień tylko kilkaset albo i tysiąc. Zwłaszcza, że tam widełek nie ma. A przecież mamy amerykańska spółkę, nieprawdaż ?:-)
Wszystko zależy od tego, czy spółka "coś trafi", czy nie. Nasza trafiła. Przy takich perspektywach i przy takim FF - każda cena za akcję jest możliwa.
Ten wywiad z Hochmanem -poza tym, że pokazuje mozliwości samego urządzenia - pokazuje też , że szefom Milestone zależy na przekonaniu inwestorów, że mamy wyjątkowe urządzenie i w przyszłości zarobimy naprawdę duże pieniądze.
Teraz czeka nas cały zalew pozytywnych informacji dotyczących już stricte rozwoju biznesu - sprzedaż ma objąć cały świat, trzeba będzie o wchodzeniu na kolejne rynki poinformować. Paliwa do wzrostów- nie zabraknie.
Może niektórym zabrakło cierpliwości, ale to prawo każdego inwestora. Przyjdą kolejni. Ktoś te akcje wczoraj i dzis kupił, a ja , ani Ty, ani Ricky - nie :-)