Tak sobie jeszcze pomyślałem, że jeżeli TDJ faktycznie ogłosi przymusowy wykup po 3,3 zł to warto będzie poinformować wszelkie możliwe media o traktowaniu akcjonariuszy mniejszościowych w trakcie wykupów przymusowych . Z jednej strony GPW i rząd chcą, aby Polacy bardziej inwestowali na giełdzie, a z drugiej strony Ci, którzy już inwestują nie mogą zostać pozostawieni sami sobie w sytuacjach trudnych. W ten sposób nie buduje się chęci społeczeństwa do inwestowania na GPW. Wiadomo, że SII wraz z KNF procesuje wprowadzenie zmian dotyczących krzywdzenia mniejszościowych akcjonariuszy podczas wykupów przymusowych. Tutaj mielibyśmy dokładnie taki przypadek. Proponuję to NAGŁOŚNIĆ!!!
Ja zamierzam napisać do wszelkich możliwych mediów oraz do KNF i GPW, aby zajęły się sprawą w momencie gdy TDJ ogłosi przymusowe wezwanie po 3,3 zł. Mam już gotową treść takiego pisma. Ale prośba do reszty zainteresowanych, którzy chcą walczyć o swoje, aby też poszli w tym samym kierunku. Dajcie znać kto chętny. To nie jest tak, że mały nic nie może. Zobaczycie, wygramy tą nierówną walkę.