Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,60 zł , zmiana od tamtej pory: 117,22%

Marvipol po 5,7 zł.

Był Marvipol po 5,7 zł ? To i będzie.Rzecz podstawowa to to że MARVIPOL ma 3,7 zł zysku netto na akcję za ostatnie trzy lata.I to jest dla mnie informacja która zapewnia mi spokój.To że za jakiś czas giełda się odbije to oczywiste.To że Marvipol mimo koronawirusa wykaże zysk w tym roku to też oczywiste.Odpowiadanie na posty typu bankrut,masakra mija się z celem takie asy i jacki pojawiają się na Marvipolu jak był trochę dołek.Kolego sympatyczny przekonywanie takich piszących moim zdaniem mija się z celem.TY wiesz ile wart jest I BĘDZIE wart,ja wiem,może jeszcze ktoś wie.Wiedzieliśmy że2019 okaże się najlepszym rokiem już po I kwartale.A teraz pozostaje poczekać do oficjalnych wyników za I kwartał.Chwilowa cena akcji ma mniejsze znaczenie.A że Marvipol będzie po 5,7 zł to nie omieszkam przypomnieć tego postu.To najlepszego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MARVIPOL 1,03% 7,82 2025-10-31 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.