Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,60 zł , zmiana od tamtej pory: 10,00%

markos28mr - to kłamca i bajarz ludowy.

Dnia 2019-08-21 o godz. 13:51 markos28mr napisał(a):
> 7,50 to cena emisyjna , później rozwodniona poprzez emisje akcji po 2,55. Jeżeli będzie skup po 2,55 to sprzedaję . Szkoda moich nerwów z oszustem. A ty jeżeli masz wogóle jakieś akcje to rób co chcesz. Ja mam 40 tys i kupowałem po 0,51 przed scaleniem tj 2,55 po scaleniu. Po 5 latach powinienem uwzględniając odsetki takie jak w obligacjach dostać po 3 zł. Ale niech będę stratny, sprzedam szulerowi po 2,55 po tyle ile kupowałem. Teraz napisz ty tylko prawdę po ile kupowałeś i ile masz akcji. Nie pisz ile chciałbyś dostać tylko po ile kupowałeś tylko prawdę bo ja piszę prawdę.

Nie mogłeś kupić akcji po 0,51 zł bo nigdy w obrocie na rynku takiej ceny ci było. Emisja po 0,51 zł była tylko dla MRB i Mirgosa i na tym samym Walnym dokonali scalenia. Więc dlaczego kłamiesz, że kupiłeś po 0,51 zł.
Prawda jest taka, że zgodnie z uchwałą Walnego z 17 maja działania są takie:
1. Skup na zaproszenie do sprzedaży - to się już odbyło.
2. Wykup od Mirgosa 3,5 mln akcji po 1,60 zł co da MRB-owi ponad 95% - to będzie pewnie gdzieś we wrześniu.
3. Wykup przymusowy po 1,60 zł - to musi być w terminie 3 miesięcy od daty przekroczenia 90%.
Choćbyście razem z Tomikiem zaklinali rzeczywistość to inaczej nie będzie a wasze pokrzykiwania i straszenie adwokatami czy sądami nic nie da. Tomik już w kwietniu dawał głowę, że jego prawnicy nie dopuszą do przeprowadzenia skupu a jednak co zyskał, nic. Tyle że namieszał ludziom w głowach i MRB skupił pod wymianę nie 5 lecz 2 mln akcji JHM. Reszta niestety dzięki jemu, będzie musiała przełknąć pigułkę i poddać się wykupowi przymusowemu po 1,60 zł.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 16:23:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.