Forum Giełda +Dodaj wątek
KUPIŁEM SWEGO CZASU IMMO PO 1 ZETA I SPRZEDAŁEM PO 1.10 PO CZYM KURS WZRÓSŁ DO 19. KUPIŁEM DUDE PO 1 ZETA I SPRZEDAŁEM PO 1.10 KURS WZRÓSŁ DO 2.00ZŁ. NASTĘPNY BYŁ SKOTAN PO 1.00 KUPIONY I SPRZEDANY PO 1.10 KILKA MIESIĘCY PÓZNIEJ CENA WZROSLA DO 3.25. OBECNIE KUPIŁEM BBI ZENERIS SREDNIO 1.00 JEDNAK TYM RAZEM NIE SPRZEDALEM PO 1.10 POMIMO OKAZJI BO WIEM TERAZ GDDZIE CZAJA SIE REKINY I ZANIM POZWOLIĆ SIE DAĆ WYLESZCZYC POSTANOWIŁEM DO NICH DOŁACZYĆ CO RÓWNIERZ INNYM RADZE BY PRZEISTOCZYĆ SIE Z LESZCZA W REKINA W CIĄGU KILKU MIESIĘCY. POZDRAWIAM PRZYSZLYCH I OBECNYCH GRUBASÓW
  • MAGIA ZETA Autor: sylwek7890

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.