Luk ponieważ wspominasz o mnie w każdym swoim poście , dodatkowo twoje wypowiedzi są troche nie spójne i dość często zaprzeczasz sam sobie dlatego mam do ciebie kilka pytań , mam nadzieje że uzyskam proste odpowiedzi i że nie nie sprawi ci to większego kłopotu żeby mnie prostego człowieka uświadomić o co ci chodziło, a więc najpierw kilka twoich cytatów a póżniej pytanie :
:" Czyli lecimy na 1 gr ? I to wszytko jest legalne i KNF nic z takimi sytuacjami nie robi ? "
".........przyszłym tygodniu wam oddam nawet ze strata także czekajcie sobie dalej na cud"
" Robię to już dzisiaj bo w następnym tygodniu będzie jeszcze niżej. "
"Poleci poleci aż się zdziwcie. Ja już oddałem te 50 tys co miałem po 0,0568. Trzymajcie się"
" Do 1 grosza będziecie się tak pozdrawiać "
WYWALIŁEŚ ŻE STRATA PO 0,0568 BO MIAŁO LECIEĆ NA 0,001 TYMCZASEM KILKA DNI PÓŻNIEJ KURS WZRÓSŁ O+25%, MÓGŁBYŚ TO WYJAŚNIĆ CZEMU NIE POLECIAŁO NA 0,01 TAK JAK PISAŁEŚ I DO DZIŚ JAKOŚ KURS NIE DĄŹY W TYM KIERUNKU?
" Ciekawe czy po raporcie poleci poniżej 4 gr albo czy wogole opublikują raport. "
MIAŁO LECIEĆ PO RAPORCIE NA 0,004 A NAWET POKUSIŁEŚ SIE O STWIERDZENIE ŻE RAPORTU WOGÓLE NIE OPUBLIKUJĄ, CZY COŚ PRZEGAPIŁEM? KIEDY BYŁO 0,04 I CZY RAPORT NIE BYŁ OPUBLIKOWANY, PROSZĘ O WYJAŚNIENIE?
"A po waszych wpisach widać ze zostali sami marzyciele bo inwestorzy bujają się już gdzie indziej. Ale każdy ma jakaś strategie. Może zostaliście tutaj na kilka lat."
" No ale nadzieja umiera ostatnia także czekajcie "
"Ciekawe czy w tej spółce będzie więcej zatrzymań niż w getbecku"
MIAŁEŚ ZNIKNĄĆ Z FORUM PO WYRZUCENI AKCJI BO TU SAMI MARZYCIELE, A SPÓŁKA TO BANKRUT A INWESTORZY SĄ GDZIE INDZIE TYMCZASEM MIMO OBIETNIC CAŁY CZAS TU SIEDZISZ , CZY TY RÓWNIEŻ JESTEŚ MARZYCIELEM CZY INWESTOREM BO NIE ROZUMIEM, PROSZĘ O WYJAŚNIENIE?
"Mam mikro pakiet o charakterze hazardowym dlatego czasami tutaj zaglądam"
SPRZEDAŁEŚ WSZYSTKIE AKCJĘ A NAGLE SIE OKAZUJE ŻE MASZ AKCJĘ, COŚ PRZEGAPIŁEM? MÓGŁBYŚ WYJAŚNIĆ SKĄD U CIEBIE AKCJĘ SKORO SPRZEDAŁEŚ JE PO 0,056 KUPIŁEŚ PO 0,01 TAK JAK PISAŁEŚ?