Niniejszym wychodząc na przeciw Państwa oczekiwaniom dotyczącym zwiększenia poziomu merytorycznego forum giełdowego, jak również ( z przyczyn ekonomicznych ) powiększeniu Państwa bazy danych użytkowników, zwracamy się z prośbą o stworzenie w ramach forum giełdowego, oddzielnej przestrzeni tylko dla zalogowanych użytkowników. W jej ramach posty mogłyby być wysyłane tylko przez użytkowników , którzy są zalogowani, a dla pozostałych wszelkie wątki byłyby niewidoczne lub nie mogliby oni nic tam pisać. Nasza prośba umotywowana jest tym , iż na forum pojawia się coraz więcej wpisów niezgodnych z Państwa regulaminem , przekleństw, chamstwa , agitacji politycznej ( zwłaszcza w godzinach wieczornych ) co powoduje iż wartościowi użytkownicy forum zaprzestają pisania lub zmieniają portal. Zapewne dotarły do Państwa informacje o tym iż niniejsze forum nie cieszy się estymą wśród inwestorów, na którą przecież zasługuje - jako Polski Portal Finasowy. Myślę iż nasza inicjatywa jako codziennych użytkowników, przyczyni się do poprawy jakości usług oferowanych przez Państwa portal, co zapewne przełoży sie również na wyniki finansowe i wzrost kursu giełdowego , co ucieszyłoby akcjonariuszy.
Jednocześnie mam prośbę o maskowanie numerów IP, bowiem w ostatnim czasie po opublikowaniu kilku postów , narażony byłem na Port Scan , co według mnie było próbą włamania do mojego systemu. Co za tym idzie nie chciałbym , aby byli Państwo narażeni na kłopoty wynikające z ułatwiania dokonania przestępstwa przez osoby trzecie.
W oczekiwaniu na odpowiedź
użytkownik kangaroo
ps wpisujcie poparcie to wyślę to do redakcji - może coś wywalczymy . Byłoby fajnie