Forum Giełda +Dodaj wątek

list który wysłałem do wielkiego prezesa surmackiego

Mam pytanie do wielmożnego Pana prezesa Piotra Surmackiego,czy ma zamiar coś zrobić z pxy czy ta żenująca sutuacja która jest od co najmniej 2 lat się zmieni czy oprócz obwieszczania wszystkim jaką wspaniała spółką są fachowcy,znajdzie pan też czas na pxy ,zacznie coś robić ,informować czy za dużo wymagamy .pozdrawiam serdecznie w ten piękny wieczór
22 lipca o 20:53 odpowiedz od wielkiego prezesa:
nic poza oficjalnymi informacjami nie moge mowic bo musi byc rowny dostep do informacji. Akcjonariuszem PXY sa Fachowcy.pl więc dla mnie także byłoby super jakby coś się z PXY "ruszyło". Jest wiele rzeczy do zrobienia w ramach aktywów posiadanych przez Fachowcy.pl ale są też priorytety i muszę się ich trzymać. Proszę mi uwierzyć, że nie leże na plaży tylko cały czas działam - nie da się jednak zrobić wszystkiego na jeden raz.
22 lipca o 21:37 więc odpisałem
Panie Surmacki po pierwsze czy ja pytałem o jakieś informacje o spółce bo nie przypominam sobie, ja pytałem kiedy zacznie Pan coś z nią robić ,coś żeby było widać efekty ,w ciągu 3 lat przez waszą ciężką pracę każdego dnia, wartość spadła 180 razy!!!! tak 1,8 zl kosztowała akcja w 2011 roku dzisiaj 1 grosz!!!sam Pan przyzna że trzeba żeczywiście ciężko pracować żeby taki był efekt.po drugie żenujące jest że nie potraficie podać raportów w odpowiednim czasie po raz kolejny przez co spółka zostaje zawieszana ale ja Pan napisał są priorytety i musi się Pan ich trzymać , po trzecie cytuje było by super gdyby się ruszyło !!!! a z czego ma się ruszyć proszę mi napisać ? 5 ostatnich info ze strony spółki tych najwazniejszych
PROXYAD: Incydentalne naruszenie obowiązków informacyjnych,
PROXYAD: Zmiana terminu przekazania raportu okresowego.
PROXYAD: Incydentalne naruszenie obowiązków informacyjnych
PROXYAD: Zmiana terminu przekazania raportu okresowego.
PROXYAD: Zmiana terminu publikacji raportu rocznego za 2013 rok więc pytam po takich info ma się ruszyć ,nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. pozdrawiam serdecznie
i czekałem czekałem i nic zero komentarza więc zapytałem
witam Panie Prezesie chciałbym się dowiedzieć czy dostanę jakiś komentarz odnośnie tego co wczoraj napisałem,nie chciał bym żeby Pan mnie próbował zbyć ciszą i ignorowaniem pozdrawiam serdecznie
iodpowiedział szef wszystkich szefów
odpisalem na Twoj komentarz. Nic wiecej do dodania nie mam ............
REASUMUJĄC DRODZY INWESTORZY PXY SAMI WIDZICIE Z KIM MAMY DOCZYNIENIA ,WIĘC NIE LICZMY ŻE COŚ ZMIENI SIĘ NA TEJ SPÓŁCE

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROXYAD -50,00% 0,01 2014-06-25 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.