Forum Banki +Dodaj wątek

Likwidacja konta w banku Millenium - UWAŻAJ!

UWAGA!
Uważaj na likwidację konta w banku Millenium. Standardowo, nie informując klientów wpisują: po likwidacji konta odbiór gotówki w banku. Podczas podpisywania dokumentów likwidacji konta, zwróciłem pracownikowi uwagę, że nikt tego ze mną nie konsultował i dlaczego sam tak wypełni - powiedział, że to standardowa procedura. Ponieważ likwidacja trwała już z 15 min, zostawiłem to, tak jak wypełnił pracownik. Przecież mogę zrobić przelew?

Zgodnie z informacją konto miało działać do 4.02.2014. Tak długo nie działało, gdyż dwa dni wczesniej nie mogłem sie na nie juz zalogować. Wybrałem się więc do placówki, jedna zamknieta, druga zamknięta, w końcu znalazłam czynną:
Ja: pytam o stan konta:
Bank Millenium: - nie ma konta
Ja: - mówię, że miałem pieniądze
Bank Millenium: - konta nie ma to i pięniedzy nie ma!
JA: - upieram się, że pieniądze miałem i gdzieś chyba musza być?
Bank Millenium w osobie bardziej rozgarnietego kolegi kasjerki: kliknij tu i tu i zobacz
Bank Millenium: o są, na rachunku technicznym!
Ja: chcę wypłacić swoje pieniądze, skoro jednak są!
Bank Millenium: ale dziś sobota!
Ja: tak i ja chciałem swoje pieniądze wypłacić.
Bank Millenium: na to potrzebna jest zgoda centrali, oni w sobotę nie działają!

Tak to straciłem kolejne 20 min., aby dowiedzieć, się najpierw, że moje pieniądze zniknęły, później, gdy mocno, bardzo mocno się upierałem, że powinny być, że są, ale wypłacić ich nie mogę.

Zobaczymy co będzie dalej. UWAŻAJ, wypłać pieniądze z Millenium, zanim Ci zginą!