Nie rozumiem, jak w Waszych wyliczeniach pojawia się liczba 3 mln akcji w rękach "drobnych" i "średnich" w Polsce. Ja z czterema kolegami, z którymi mam bliski kontakt, mamy w tej chwili 265 tys akcji. Jeśli na forum bankiera i kilku innych pojawia się około 85 -90 aktywnych komentatorow WESTY, z których wypowiedzi wynika, że mają raczej po co najmniej kilkanaście , a nie kilka, tysięcy, plus kilku namierzonych średniaków z pakietami po około 100-200 tys., to mi to daje łącznie - uwzględniając "cichy" elektorat, raczej bliżej 5 milionów. Były momenty, gdy z kumplami dobijaliśmy do 400 tys sztuk! Sądzę, że realnie rzecz biorąc w polskich rękach może być obecnie około 7-8 milionów z tej ćwiartki. Chociaż miałem tez sygnały, że Ukraina - w tym ludzie bliscy WESTY, ale nie władz spółki, też kupowali. Był sygnał od Ukraińca, że co najmniej dwie osoby "z kręgów zbliżonych" do WESTY brały kredyty na zakup jej akcji. To wszystko daje do myślenia.... Czas pokaże. na tej spółce od półtora roku jest sporo zmyłek i mydlenia oczu.