Na ten moment to nikt nie chce mieć akcji text i nic na to nie poradzimy,żeby kurs poszedł do góry to trzeba pokazania lepszych wyników,co z tego że przy stabilizacji i przy wynikach około 120mln rocznie i dywidendzie 4zł spółka warta jest 60-70zł jak sentyment do text jest dno i ludzie boją się kupować akcje text bo boją się straty i słusznie sam nie mogę w to uwierzyć w jakie g wdepnąłem, trudno pewnie minimum do końca roku trzeba czekać na sprzedaż akcji ale po tym jak zarząd się zachował wobec akcjonariuszy mniejszościowych z ukrywaniem złej sytuacji z odejściem klientów i kłamali z obniżeniem kosztów to ja powiem szczerze nie mam już do nich zaufania i pewnie poprawa jakaś będzie bo samo przesunięcie klientów na text app i podwyższenie cennika zrobi swoje i przychody i zyski pójdą w górę nawet bez wzrostu kursu dolara,a jeśli dolar podskoczy co się obecnie dzieje to można spodziewać się już za 4kw lepszych wyników i w całym 26 też i ten cały soc2 i text app może coś dołożą sprzedażowo do wyników.