Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,87 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Kurir inpostu oszustem

W dniu 29.11.2017 kurier inpostu przyniósł paczkę dla mojego syna za pobraniem niestety zamiast 162 zł pobrał 262zł ja głupia dałam mu jeszcze 10 zł za fatygę. Dopiero po jakimś czasie założyłam okulary żeby przeczytać co to jest a tam widnieje jak byk 162 zł, Zaraz niezwłocznie złożyłam reklamację pod nr tel 722444000, 29.11.2017r. o godzinie 12.37 i konsultant powiedział mi że ktoś skontaktuje się w ciągu 48 godzin niestety do chwili obecnej a dzisiaj jest już 04.12.2017r. cisza, w nosie mają klientów a pracownik dalej będzie okradał starsze osoby. Tak solidna jest firma Inpost. Jutro idę zgłosić całą sprawę na policję.
  • Kurir inpostu oszustem Autor: joanna989

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INPOST 0,00% 10,87 2017-05-24 16:47:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.