Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,25 zł , zmiana od tamtej pory: 96,80%

Kupił TAURON po 3,12 i widział wzrost. Sprzedał na STRACIE i 1,35 widzi

kolorowy-wiatr vel chodzik księżycowy vel kamerdyner-profesora kupił Tauron po 3,12 i widział wzrost (i jaką analizę napisał - jak przekonywał! : ).
Po tym sprzedał w panice na głębokiej STRACIE i zaraz po tym jego AT ukazało mu nową wizję tj 1,35 zł .
Podałem w skrócie, ale poniżej macie linki (wejdźcie w te wątki i poczytajcie).
Mówi się, że ma tol trafi jak się pomyli, a ten kolorowy nawet jak się pomyli to też nie trafi - hahaha : )
Człowek ten przechodzi już sam siebie i dalej pisze z ogromnym zapałem - hahaha

1.

będzie wzrost Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2015-11-18 15:17
Dzisiaj jest dobry dzień do kupienia tych akcji po 3.12
i tyle w tym temacie
kolorowy wiatr

2.

wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2015-11-25 12:16
...Niestety moje wejście w Tauron zakończyło się stratą i to pomimo bronienia tej pozycji kontraktami terminowymi, które stanowiły przeciwwagę dla kupionych przeze mnie akcji....
Tak jak kiedyś postawiłem prognozę spadku wigu 20 co najmniej do poziomu 1900 punktów, tak dzisiaj podejmuję wyzwanie określenia zasięgu spadku na Tauronie. Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50.
Pozdrawiam
kolorowy wiatr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.