Lekko dobrałem choć generalnie jestem mocno w plecy. Jedyne dwie pozytywne myśli które mi towarzyszyły to czy Norges bank wchodziłby w takiego gniota dla 0,2% udziału w kapitale? Myślę że po nowym roku zobaczymy ich coś pod progiem. Druga natomiast to ta że TFI juz powinna być blisko końca. Choć tu tej kwestii przyznam się nie rozumiem czemu tak na gwał wywalają i w żaden sposób nie dam sobie ręki uciąć że tylko oni wywalają.
Natomiast resztę widzę tylko w minusach:
88 letni gosciu...bądźmy szczerzy, rzadko to jest przepis na sukces. (Rok "rządzi" -34%)
Drugi temat:
Upoważnienie Zarządu do nabywania Akcji Własnych obejmuje okres od dnia podjęcia niniejszej uchwały, do 31 sierpnia 2026 roku, jednak nie dłużej niż po do wyczerpania środków przeznaczonych na nabycie Akcji Własnych.”- Czemu tutaj Cisza. Uchwałę przegłosowali w okolicach 2,5 zł a jest 1,5 zł i dalej to nie jest właściwy moment na skup?
Trzeci minus:
Zobaczcie ile mieli spolek w 2019 i jak wycenianych a ile zostało teraz. To jest wynik wybitny...
Dobrałem na zasadzie uśredniania w dół ale niestety jedyną nadzieją jest że nowy gracz oczyści tę spółkę.