Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  191,00 zł

Kto zbiera?

Poświęciłem dzisiaj cały dzień na obserwację kursu i nie wierzę że zbiera ulica. Automaty maja poustawiane
algorytmy i jeśli jest jakich ruch poza schemat, to po prostu zatrzymumą się, chwila odpoczynku i dalej według schematu.
22 kwietna duży popyt ujawniał się w okolicach 180 i tam było odbicie, teraz pytanie czy kurs zejdzie w te okolice czy niżej?
Jutro wyniki za 2025, dzisiejsza sesja może sugerować że będą słabe, ale czy to zagrywka psychologiczna, czy ktoś coś wie, to
zapewne dowiemy się jutro. Ja mam akcje z "przydziału" po 123 więc śpię spokojnie i jestem nastawiaony bardzo optymistycznie
co do przyszłości kursu. Teroretycznie mogłem sprzedać na górce i kupić taniej, ale tutaj jedno ESPI i kurs sie nie otworzy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.