Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,87 zł , zmiana od tamtej pory: 76,31%

Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy

Dnia 2022-02-21 o godz. 22:39 ~Kontraktowy napisał(a):
> Witam serdecznie po przerwie ..........
>
> Tak jak pisałem kovid19 wygasa a szczyt był końcem stycznia o czym informowałem i to wszystko się potwierdziło o czym pisałem wam tutaj prawie 3 tygodnie temu .Mamy już po epidemi a więc wracamy do Normalności a co za tym idzie zwiekszonego ruchu na akcjach i to już widać po sesjach ostatnich .Niebawem wszystkie Obostrzenia zostaną zniesione i co ważne mamy 2 miesiace wcześniej szczytu zakażeń niż to miało miejsce rok temu co będzie miało bardzo dobry wpływ na wyniki w tym roku .I to będzie juz widoczne w 1 Q tego roku który pownień być bardzo dobry i kolejne również o czym pisałem wcześniej .
>
> Zawsze po Pandemi jest bardzo mocny ruch i odreagowanie a odzieżówka została jako ostania branża wychodzenia i ruszenie ludzi którzy odreagowuja sobie to gdzie ? a no właśnie na zakupach i to jest widoczne zawsze w sklepach bo tak działa ludzka natura i psychika i to jest logiczne i systematyczne .A wiec wyniki będa bardzo dobre i ogromny wzrost R/R i tutaj można się spodziewać bardzo dobrych wyników w tym roku a już mamy pierwsze sygnały ale o tym poniżej .Kovid19 mozna uznać już za zakończenie epidemii i zniesienia wszystkich obostrzeń .
>
> Dziś dodatkowe doszło bardzo dobre info odnośnie sprzedaży ubrań za styczęń i tutaj wielkie zaskoczenie ? jak wielkie ? Potężne zaskoczenie nawet dla mnie bo spodziewałem się wzrostu ale nie ąż takiego już w styczniu a tutaj dziś zostały podane dane z sprzedaży ubrań w styczniu i wyniki przeszedł wszystkie moje oczekiwania a więc zgodnie z danymi : sprzedaż Wzrosła Dwu-krotnie ! A więc to co pisałem wcześniej i wyżej wszystko jest potwierdzeniem,tego że ludzie po propstu rzucli sie na zakupy i to będzie widoczne już w wynikach .A więc wyniki spółek odzieżówek będą znaczaco lepsze niż sie rynek spodziewał .
>
> Co za tym idzie Rynek ruszy z zakupami kurs mamy w konsolidacji która zaraz wybije bardzo mocnym ruchem w góre i tutaj spodziewam się bardzo mocnych ruchów w góre i zmiany trendu który był obecnie w konsolidacji na na trend Wzrostowy Długoterminowy .I tutaj trzeba sie spodziewać silnych wzrostów na papierze tym bardziej że przed nami informacje odnośnie tarczy ,sprzedaży gruntów oraz skupu akcji oraz dużo lepszych wyników które będą motorem napędowym kursu .To wszystko będzie miało bardzo duży wpływ na akcje i zaintersowanie fundami i Inwestorami i nie zapominajmy o skupie akcji który zapewne ruszy niebawem .
>
> Dodatkowo dzisiejsza mamy bardzo silny sygnał wzrostowy ....................sesja pokazała że Monnari czeka na bardzo mocny ruch w góre który powinień być zrealizowany niebawem .Rozpoczęcie trendu Wzrostowego będzie sukcesywnie zmierzał kurs do 20 zł ......................co dalej czas pokaże będziemy analizować w odpowiednim czasie .Obecnie czekamy na mocny ruch i zmiane Trendu .............
>
> Pozdrawiam Kontraktowy
>

Szacun kontraktowy i dzięki za Merytoryczną Analize to sie ceni wielkie dzięki .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MONNARI -0,78% 5,06 2025-11-21 16:24:00
2025-10-30
Umowa nabycia przedsiębiorstwa
2025-10-27
Skup akcji własnych.
2025-10-24
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać