Witam po przerwie panowie
A więc tak w tym roku spółka Monnari ma duże szanse na zyski kończąca sie pandemia będzie napędzała obroty i zwyżki ,już za 4 Q 2021 rok będzie solidny zysk który spowoduje sporym zainteresowaniem jak to bywało wcześniej .Kurs akcji Monnari jest na bardzo niskim poziomie ale to się szybko zmieni trend sie odwróci jeżeli nie pojawi się nowa odmiana kovida a widząc wygaszanie omikrona już i słabszego wariantu można twierdzić że kovid jest w odwrocie, i tak jak pisałem dzis tydzień do tygodnia mamy znaczący spadek co już minister zapowiada luzowania obostrzeń i juz uczniowie wracaja do szkół zgodnie z zapowiedzią .Czyli to co zapowiadałem i mówiłem że Szczyt Kovida mamy już za soba bo był końcem stycznia i będziemy mieli spadki dalsze zakażeń i co ważne zanikanie pademi a to będzie świetna wiadomość dla rynku który będzie reagował na to wszystko teraz .To będzie skutkowało wejsciem Inwestorów w spółki odzieżowe bo to one jako ostatnie będą teraz grane pod przyszłe lepsze zyski po pandemi .Otwarcie galerii i zniesieniu obostrzeń oraz wynegocjonowaniu lepszych warunków najmu to wszystko przełoży się na lepszych wynikach .Dodatkowym atutem Monnari są Nieruchomości Ogrody itd. z którego Monnari teraz będzie czerpać dodatkowe pieniądze .Baza sklepów została utrzymana a nawet zwiększona a więc to wszystko jak ruszy powinno dać spory impuls wzrostowy przy galopującej Gospodarce .I tutaj stawiam Monnari takim Czarnym koniem tego roku na forum nie ma tutaj nikogo co świadczy ulica wytrzepana do maximum jak widać na walorze kilka osób .........z czego 2 -3 to naganiaczy na spadki a gdy był tutaj ruch w latach dawnych kiedy kurs explodował i szedł na 20 zł było tutaj setki wpisów dziennie ..............a więc samo to mówi za siebie .Czas marazmu dobiegnie końca jak to miało miejsce wcześniej ....................A to że rusza zaraz spółki odzieżowe to tylko kwestia czasu CCC już dziś wybiło ..............Czy tak się stanie zobaczymy czas wszystko zweryfikuje w czasie i przypomnimy posta aby móc ocenić ile się sprawdziło i jaki zysk osiągneliśmy robiąc zakupy teraz przy danym kursie .