jak to mozliwe, ze sad podejmuje decyzje na podstawie jakiegos bieglego cwaniaczka(JEDNEGO), ktory ocenia czy firma jest wstanie sie podniesc, wyjsc na prosta czy tez nie??????
tak sprzyjajacej sytucji dla Krosna jeszcze nie pamietam, przeciez 2 huty, 2 firmy z konkurencji upadly, kurs dolara wzrosl, wzrost zamowien, wszystkie atuty sa po stronie KHS, nowy prezes podkreslil wyraznie swoje stanowisko, ze obejmuje fotel tylko dlatego-poniewaz wierzy, ze KHS mozna wyciagnac z zapasci, nie pojmuje za zadne skarby postepowania tegoz sadu!!!!!!!
przeciez logicznie myslac lepiej naprawic sytuacje w firmie, anizeli doprowadzic ja do upadlosci.
NIESTETY W TUSKOLANDZIE, TO NIE TAK SIE KRECI interesy- najpierw rywata, pozniej dobro wspolne- DOPROWADZIC CO SIE DA DO UPADLOSCI, NIECHAJ BRUKSELA WYSTAWI CZEK DLA TUSKA, Z POCHWALA ZADANIE WYKONANE.
ZNOWU KILKU PAJACOW CHCE SIE DOROBIC MAJATKU KOSZTEM NIEWIELU.
DLACZEGO SAD NIE DAJE 3 MIESIECY CZASU NOWEMU PREZESOWI, KTORY PRZECIEZ MA LEPSZA WIEDZE I ORIENTACJE ANIZELI BIEGLY!!?????
niech mi tylko nikt nie zarzuca ze jestem oburzony, czy tez powodowany tym, ze posiadam pare sztuk akcji.
kiedy ci ludzie podejmujacy bardzo wazne decyzje beda odpowiadac osobiscie za wyrzadzane krzywdy?? bledne decyzje????
czy w Polsce moze byc jeszcze normalnie i uczciwie???
wierze ze tak, ale na pewno nie przy tego typu pajacowym rzadzied herr Tuska i jego bandy- sorry druzyny!!
mam nadzieje ze przyjdzie czas, ze ich wszystkich sie rozliczy, za doprowadzanie Polski do nedzy!!!!!
UPR DO WLADZY POKI NIE JEST ZA POZNO.
wszyscy ratuja zwoje firmy zagrozone upadkiem, CALY SWIAT, ale nie my Polacy, nas na to nie stac, zalosne ale prawdziwe, lepiej wierzyc w cuda, II Irlandie etc.
mam nadzieje, ze wyrok nie jest prawomocny i prezes KHS odwola sie od tej decyzji( o ile to mozliwe, nie znam dokladnie ????prawa??? upadlosciowego w Polsce)
mam nadzieje ze KHS wbrew sadowi, wyjdzie jeszcze na prosta i ludzie utrzymaja swoje miejsca pracy, i KHS odzyska nalezne jej miano wielkiej i renomowanej firmy.
KONKLUDUJAC ORZECZENIE DZISIEJSZE JEST JAWNYM POGWALCENIEM ZWYKLEJ UCZCIWOSCI, JEST SKANDALICZNE NIE SLUZACE POLSCE W ZADEN SPOSOB.
pozdrawiam wszystkich, ktorym zalezy na uratowaniu KHS przy "zyciu"