Forum Giełda +Dodaj wątek

Krosno- nasza spółka

to wątek dla pytających o rzetelne moje opinie.
Stowarzyszenie posiada xx głosów na walnym.
Pytacie o nasze działania w celu ratowania huty...
jej za mocno nie trzeba ratować, a co do spraw restrutkuryzacyjnych osoby które z nami mają doczynienienia wiedz ąże jest to proces skomplkowany ale do zrobienia,
Działania konkretne i postulaty zostaną ujawnione na NWZA , dla mnie i kliku osób ze sztabu operacyjnego są znane i może kilku sobom spoza stowarzyszenia również,
Jezeli natomiast sądzicie że tu ktoś coś wam forumowiczom na forum napisze to albo wy jesteście dziećmi albo nas za dzieci bierzecie.....:).
Fakty poznacie po czasie, jak to w dobrych zwyczajach, kto zas jest w stowarzyszeniu nie musi przeżywać flustracji jak niektórzy z wa co dalej będzie....
Każdy jest panem swego losu i własnych pieniędzy.Paweł was rozpieszcza.
Ja powiem liczy się jakość nie ilość.
Nie potrzebujemy członków stowarzyszenia takich że jak wiaterek zawieje lecą i robią kaku w pory:).
I tak 20% członków stowarzyszenia posiada 80% akcji więc my o swoje jutro nie martwimy się, ale każdy normalny akcjonariusz, pomijam spekulantów , który troszczy się o swoją kasę powinien do niego należeć aby czuć poczucie bezpieczeństwa swoich środków i przynajmniej mieć wpływ na losy swojej spółki, bo wszyscy wy jesteście drobni, kupując inne spółki liczycie na łud szczęscie i nie macie żadnegow pływu na dalsze swoje zyski.
Ja nie bede pisał więcej na forum Krosna, na innych w celach analiz owszem
Co do dolnych wsparć już pisałem o nich ale to raczej z potrzeby koncentracji dokupowania papierów.... Nie liczcie na moje info o cenach bo byłoby to śmieszne z mojej strony w powyższej sytuacji.
Wierzę w nasz sukces, a to oznacza tylko w przyszłości kolejne zyski na innych walorach, bo wierzę że inwestorzy w sam fakt wejścia Stowarzyszenia w inne spółki będą obierać pozytywnie,
Dlatego wybór należy do was, ja pisać będę ale w odpowiednich do tego zamniętych kręgach.
pozdrawiam nasze grono:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.