Nie chcę się chwalić ale na 40% nie liczyłem a zarobiłem.
Akcje nie kupuję się po to aby je opchnąć w 5 minut.
Tego przykład był dzisiaj Ci co wczoraj kupili okazyjnie po 15 groszy w panice wywalili dzisiaj po 13, a Ci co kupili po 13 zaczeli ciąć starty i wywalili po 12 a Ci co kupili po 12 szybko sprzedali po 11 a Ci co kupili po 11 czekali co się dalej wydarzy, nie spanikowali bo sternikowi skończyły się akcje Krosna i nie był w stanie sprzedawać więcej i mielić akcji po 10 groszy. Obserwowałem to co się dzisiaj działo i zarobiłem, ale będzie jeszcze dużo okazji do azrobienia na tym papierze, kwestja tylko w którym momencie załadujesz się na pokład i z niego wysiądziesz.
Obecnie granica 10 groszy została obroniona i nalezy ustawiać się po 12,13 groszy jeśli coś wpadnie może być ciekawie. Bedzie jeszcze duża okazja na dobry zarobek jak Krosno sie odwoła to wtedy kurs szybko wywinduje na jednej sesji o 100% a leszczyna jak zwykle się zapakuje po 30 groszy i zostawi na Krośnie 50% kapitału po raz kolejny.
Jeszcze jedno Wam powiem: wszystko zalezy od sternika czy da wam zarobić czy od was wyciągnie kaskę.