Człowieku, ty na każdym kroku konfabulujesz, kłamiesz, podważasz oficjalne treści spółki, które przekopiowałem z ostatniego raportu i wypływa z nich określona, jasna informacja, a na dodatek wkładasz w moje usta inne treści, aniżeli w przeszłości, przy określonym stanie wiedzy, wypowiedziałem. Zawsze opieram się na odnośnikach do oficjalnych info spółki lub artykułów branżowych. Nic nie wysysam z palca. W ten sposób, człowieku pod szeregiem nicków, dyskredytujesz naganiając na spadki. Człowiek, który pojawia się pod różnymi nickami, sugerując większą liczbę myślących w jeden określony sposób, jest niczym bandzior napadający w kominiarce.
Jakie bzdury wypisujesz, niech np. poświadczy twoje niedawne wyliczenie ~stary_gracz [185.70.180.*] 2022-04-21 13:30 w kwestii potencjalnej pożyczki od GMG Label Ltd.:
https://www.bankier.pl/forum/temat_czyzby-dodruk-emisja-do-550tys-akcji,54200265.html
cyt.: "ps: tak na szybko licząc pożyczaja 120tys GBP x średni kurs 5,50 = 660tys PLN dzielimy na 550tys akcji to wychodzi iż mamy orientacyjną cene akcji w emisji uwaga = 1,20PLN" .
1. Jeśli ją wezmą, a będzie wówczas na 0% (znajdź mi inną tak okazjonalną możliwość), to na jakiej podstawie założyłeś, że jej całej nie spłacą w wyznaczonym terminie i wówczas cała zostałaby przeliczona na akcje Moonlita?
2. Z której gwiazdy zaczerpnąłeś, w odniesieniu do pkt.1, liczbę akcji: 550 tys. sztuk, z czego wyszło ci 1,20 PLN/akcja?
Pajacujesz tutaj sugerując, że masz wiedzę, a w istocie wysysasz z palca na poczekaniu tezy lub przerysowujesz fakty w kierunku negatywnym dla spółki, albo żonglujesz półprawdami (wybierasz z oficjalnych danych odpowiadające ci elementy), a nawet posuwasz się do odwracania oczywistego sensu oficjalnych informacji. Stosujesz pełną gamę środków dezinformacji, by tylko zdeprecjonować Moonlita i w efekcie spróbować zaniżyć kurs. A prawda o twoich intencjach jest oczywista: chcesz się od dawców kapitału nachapać akcji Moonlita, po jak najniższej cenie.