Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,77 zł , zmiana od tamtej pory: 3,97%

Konrety? Bardzo prosze..

Jeśli to było do mnie to chętnie odpowiem, spółka wyniki przez ostatnie dwa lata miała różne raczej nie wybitnie dobre ostatnie dwa kwartały zdecydowenie poprawiły sytuacje spółki. i kurs też się zmienił bo z ok 2zł na początku roku sięgnął ok 4zł dziś jest powrót na 2.75 spowodowany głównie tym że jest małe zainteresowanie spółką po części brakiem wiadomości, nieregularnością wyników, sytuacją makro, a trochę też małym FF. Co do porównania z Monnari to spółka która była mocno nie doszacowana ze względu na posiadany wówczas majątek w Łodzi który był kilka razy większy niż ówczesna wycena spółki mówie tu o roku 20-21 poziom ok 2zł. Już nie chce mi się sprawdzać kiedy to dokładnie było ale byłem akcjonariuszem wtedy tej spółki, coś tam zarobiłem ale można było więcej. Tu szans na to że wpadnie tak z nieba kilkaset milionów złotych raczej nie ma co liczyć. Choć wg mnie obecna wycena spółki jest zdecydowanie za niska, ale nie jest to żadna rekomendacja tylko moje prywatne zdanie. Co do komunikacji proszę zaglądać na ich profil na LinkedIn tam co tydzień dwa wrzucają jakieś info.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DMGROUP -1,03% 2,88 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.