Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,25 zł , zmiana od tamtej pory: -32,80%

Komuś się zdaje że mydło jest mydło

... i się myje najtańszym ale tak nie jest, ja pracowałem w zakładzie chemii gospodarczej i wiem że o jakości produktu decyduje głównie jakość surowca podlegającego przeróbce, jeśli do instalacji wprowadzi się gnoj to żadna rafinacja, destylacja, frakcjonowanie itp nie zamienią tego w dobre mydło a dodatkowo jeszcze pozostałości, szlamy i odpady są zawracane do ponownego przerobu, własności końcowe takiego produktu w ogóle nie spełniają żadnych norm a mimo to zachodni zbrodniarze pakują to w papierki z napisem mydło za zgodą polskich służb nadzoru, kto pamięta aferę z solą drogową która była sprzedawana jako jadalna? Gdzie byly organy państwowe? Ludzie się truli a nawet nie wiedzieli i podobnie jest z tym mydłem, jeśli wszyscy się myją tym samym to nie widzą że są tak samo brudni, to może zauważyć tylko ktoś kto używa pani Walewskiej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM 0,72% 0,84 2025-09-19 13:09:18