Panie i Panowie umoczeni na wieki wieków amen,
ponieważ spółka umarła na dłużej jak nie na zawsze, szkoda mi czasu na uświadamianie was, że nie ma sensu ładować się w niepłynną spółkę ze stratami i bez większych perspektyw. Chyba dość już napisałem, jak ktoś pojął jego zysk, jak nie to pozostaje współczuć
Jest wiele ciekawych spółek gdzie codziennie się coś dzieje, rozwijają się, przynoszą zyski i przede wszystkim jest na nich duży obrót
Zatem, mając nadzieję że choć kilku graczy uratowałem przed katastrofą w postaci zamrożenia bądź utopienia tu pieniędzy mówię 'bye my friends'
osobiście zarobiłem tu nie małe pieniądze, rok temu posiadałem ponad 200 tys szt. tych akcji ale z pomocą przyszedł mi jakiś oszołom (być może była to ta mityczna spekuła z fluida) i sprzedałem większość powyżej 40 gr.
wtedy spółka wyglądała dużo lepiej niż obecnie.
Było miło, szczególnie czytając debilizmy michałka o spekułach, odpałach, sygnałach ... szczerze - cyrk i kabaret jakiego pełno na tym forum, ułomność i brak jakiejkolwiek wiedzy tego typu miszczów poraża i zarazem bawi do łez :))) to na takich leszczach kosimy pieniądz, wielkie dzięki
Sprzedaję więc moje ostatnie, symboliczne 4,5 tys. akcji i żegnam