Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,16 zł , zmiana od tamtej pory: 78,62%

Komputer do nowych gier.

Nie wiem czy się już opłaca, czy dalej nie. Ale raczej będzie dalej do bani. Tyle że zmiana PC się zbliża. Do końca roku, jeszcze mogę mieć ten co mam, może i następny rok, jeśli sytuacja będzie dalej ssała. Ale jestem po prostu ciekawy, czy da się coś sensownego złożyć już teraz. Komputer do gier, które już wyszły. Wyznacznikiem chyba będzie RDR2. Wystarczy mi FullHD i 60 FPS na wysokich. Ultra nie włączam. Aczkolwiek, przydałby się taki sprzęt, który jednak starczy na następne lata. Ale trudno powiedzieć jak to będzie wyglądać, jak gry tylko na PS5 dopiero zaczynają wychodzić, i mały skok będzie dopiero w przyszłych latach. Więc możecie podać dwie konfiguracje. Jedną na FullHD 60 FPS i wysokie detale, do gier, które wyszły do 2020 roku. A druga taka, żeby miała to co powyżej, plus jakiś rozsądny zapas mocy, na następne parę lat. Budżet powiedzmy do 5000 zł.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DITIX -0,70% 0,28 2025-11-19 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.