Zachecam was żebyście równiez zebyscie napisali dzwoniłem dzis pani podała mi równiez mail Departament Nadzoru Obrotu dno@knf.gov.pl może pojedyncze pisma coś daja przynajmniej jakis szum:)
ja równiez takie pierdołki napisałem:)może dziwne:)ale jednak
Witam mam pytanie od roku posiadam akcje chemosa czyli firmy chemoservis spółka rentowna przynoszaca dochody sama dobre informacje publikacje itp a kurs stoi w miejscu od roku i spada?co dziwne kazda próba kupna wiekszej ilosci akcji jest tłumiona "batonami"pakietami akcji od 500k do 1000k dziwne rzeczy dzieja sie równiez jak jest jakas podbitka po sprzedazy wiekszej ilosci akcji nast dnia momentalnie spada również sa dziwne rzeczy i karmienia akcjonarjuszy akcjami oraz pp sprawa równiez zajmowali ludzie z knf co ciekawe spółki pana Petrowicza nie raz robiły takie rzeczy "przekrety"o czym również wiecie np. spółka fon co do której równiez toczyły sie sprawy narazie sprawa ucichła ten sam proceder odnosi sie do akcji pana Petrowicza na foneco spółce notowanej na new connect na debiucie oraz pare dni spółka szła ostro do góry ze 1zł na okolice 1,70 zł po nakarmieniu akcjami ludzi drobnych nastapił zjazd akcji niczym nie poparty chodzi mi o informacje o złej kondycji czy innymi przesłankami wrecz przeciwnie na okolice 75gr poczym poinformowali o tym ze bede pp czyli ten proceder był juz na 3 walorach fon , chemoserwis oraz foneco czy to nie dziwne?!Żadne analizy techniczne czy informacje dobre nie maja wpływu na kursy owych akcji!Prosił bym zajać sie ta sprawa bo na pewno jest to nie dopuszczalne żeby drobni ludzie tracili pieniadze nie poprzes rzeczywista wycene akcji tylko "czyjaś"gre i własny interes to nie jest miejsce dla tego typu spółek na giełdzie.