Forum Giełda +Dodaj wątek

kilka słów prawdy

przeanalizowałem wczesniejszą sytacują ponieważ dziwiłem sie czemu wczesniej MEWA nie próbowała odwołac zarządu GPPI. okazało się że juz 3 razy wczesniej próbowała zwołac NZWA aby ich odwołac ale oni odmawiali zwołania walnego. Treaz gdy musieli to MEWA ponowiła wniosek i wydaje się że tym razem uda się jej ich odwołac. po odwołaniu spółka będzie w mocnych tarapatach....... Nowak i Potempa mają 2 razy mniej akcji niz kiszka i kincer więc kiszce nic nie zorbią. Nie ma co liczyc na zwykłych akcjonatriuszy MEWY bo oni mają zablokowane akcje pod zlecenia na 1 gorszu i nikt z nich nie jedzie na walne. Na pewno 10 % z nich się nie uzbiera.

Ja wolę poczekac do 25 i zoabczyc co sie stanie. Wtedy kupie jak coś kilka procent drożej, bo dzidy nie będzie. Tak dsamo było po wynikach. Spokojnie dało się dokupywac. Gdyby jednak zarzad został odwołany to spółka jtraci dużo a kurs ląduje na 80 goszy. Bo jedyne cenne w GPPI to prezesi.....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.