Ciekawe kiedy dojdzie do rejestracji nowych akcji bo to dużo może zmienić. Myślę że się zdziwimy zmianami w akcjonariacie i w zarządzie radzie nadzorczej.
Wycena pakektu który jest obecnie w obrocie i który będzie długi czas w obrocie bo przecież nowe akcje nie wejdą długo do obrotu to zaledwie 30 do 40 mln akcji coś ok 2 mln PLN to naprawdę niewiele jak na potencjal naukowy.
Mam nadzieję że Slay coś kupił na tych próbach zrzucenia kursu. Wielkie zakupy jeszcze przed nami bo ta grupka chyba ma więcej kasy jak akcji i chcą zrzuć nisko żeby tanio dokupić zobaczymy czy się im to powiedzie. Skóry fantomowe może nie dają teraz wielkiej kasy tego nie wiemy ale pokazują jedno. Olbrzymi potencjał intelektualny naukowy technologiczny i ta spółka może nas ogromnie zaskoczyć pozytywnie. Ja chyba przejrzałem co oni kombinują i się jednak podłączyłem pod zakupy mimo wątpliwości. Mogę się mylić ale mogą nas czekać potężne wzrosty Slay nie wygłupiaj się bierz jak masz kasę bo może nie spasc tak nisko żebyś nie przegapił bo będziesz znow pisał że spadnie jak będzie rosło bez Ciebie a jesteś dla nas ważny bez Ciebie to forum nie byłoby takie samo przecież możesz pisać i zarabiać a nie się frustrować i nas zasmucać masz instynkt chyba też przeczuwasz co się tutaj kroi co za różnica kupić za 4 czy 6 groszy wzrosty tu nie będą o grosz o ile będą to ogromne