Postanowiłem napisać parę słów by poczytać wasze bardzo ciekawe odpowiedzi. W środę ostatnio Prastara po 1,25 zł za akcję kiedy spadły do złotówki dokupiłem kolejny. Spodziewam się że po ogłoszeniu kwartalnego raportu spadam do 40 0,50 zł. Wtedy dokupię jeszcze trochę. W sumie to nie widzę specjalnego potencjał na wzrosty chociaż giełda rządzie się własnymi prawami moim zdaniem w raporcie będą wyniki które nie zmienia sytuacji firmy ale pokaż rozbiorowi kierowaniu sprzedaż urządzenia pro na pewno jest na wyższym poziomie niż zwykłego ale dalej to kropla w morzu i nie zaspokoi potrzeby firmy. Ciekaw jestem czy faktycznie misja jest już dogadane jeżeli tak to przez kolejny rok może wydarzyć się bardzo wiele. Jeżeli firmy w chodzi ktoś z zagranicy tak jak piszą niektórzy na Forum faktycznie może być ciekawie wystarczy jeden kraj gdzie Bra stare odniesie sukces Aby sytuacja na cenie akcji zmieniła się diametralnie.
A teraz puentą: kupiłem akcje oczywiście licząc na to że wzrosną choć nadzieję na to mam bardzo marne zainwestowałem można powiedzieć drobne pieniądze ale jeżeli te drobne pieniądze rosną kilku kilkunastu bądź kilkudziesięciokrotnie wtedy zrobił się z tego naprawdę fajne pieniądze. Wszedłem sobie w akcje Brewstera zamiast iść do Kasyna. Efekt będzie ten sam albo wygram albo przegram. Jak przegram płakać nie będę bo tak jak mówiłem zainwestowałem drobne.