Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,45 zł , zmiana od tamtej pory: 106,67%

Kasuje całe wątki - będą Was doić

Dnia 2019-09-30 o godz. 15:21 ~Fotto napisał(a):
> Dnia 2019-09-30 o godz. 14:39 ~laptopatrowicza napisał(a):
> > Kasuje całe wątki - będą Was doić 
>
> Dać Ci rękach abyś mógł się wypłakać ?

Re: Moder przekupiony przez P. - 3 razy wykasował post - ale chcą Was naciąg
Dnia 2019-09-30 o godz. 14:37 ~laptopatrwicza napisał(a):
> Re: Dlaczego Kasujesz ten post ? jesteś powiązany/masz interes z Resbud ???
> Moder przekupiony przez P. - 3 razy wykasował post - ale chcą Was naciąg

> Dnia 2019-09-28 o godz. 20:38 ~laptopatrowicza napisał(a):
> > laptopatrowicza znów wciska ciemnoty akcje nic nie warte - wykasowany post
> > Zgłoś do moderatora
> > Dnia 2019-09-27 o godz. 08:38 ~dsd napisał(a):’
> > laptopatrowicza znów wciska ciemnoty akcje nic nie warte
> > > j laptopatrowicza znów wciska ciemnoty akcje nic nie warte 
> > > wciskał przy 19 groszy że nic nie warte i naganiał na sprzedaż i na spadki !!!!!
> > ------------------------------------------------------------------------------------------------
> > Nie wiem czemu moder wykasował mój post ???????????????
> > Nic wulgarnego , kłamliwego itp. .
> > Ktoś chyba mu kazał
> > Napiszę to samo
> > ~dsd , masz prawo żyć nadzieją !
> > Do tego ma być raport a  ~ZetaJones w między czasie dorzucił coś więcej - info o cenie emisyjnej  ( patrz niżej )
> > Nie chce mi się nawet pisać o korelacji między ceną emisji a giełdową - widać ~ZetaJones  albo nie czyta komunikatów , albo ich nie rozumie ( ewentualnie blefuje jak w pokera )
> >
> > Dnia 2019-09-28 o godz. 08:39 ~ZetaJones napisał(a):
> > > W nowym tygodniu będzie kilka ciekawych informacji ze spółki. Po pierwsze wyniki za pierwsze półrocze, po drugie uplasowanie emisji po cenie dużo wyższej niż rynkowa.
> >
> > --------------------------------------------------------------------------------------------------------
> >
> > W sumie schlebiacie mi (piszę też o innych )  , że praktycznie odnosicie się do każdego mojego wpisu - wygląda na to , że uważacie je za opiniotwórcze.
> > Podniecenie tu bardzo duże , ale nie ważne. Wyluzujcie.
> > Trzymajcie się !
> > Siema
> >
> > Kto będzie miał dostać po pupie , ten dostanie i tyle w temacie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EQUNICO 1,89% 1,34 2026-02-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.