Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,71 zł , zmiana od tamtej pory: -88,68%

kapitan opuszcza pokład

Długo zastanawiałem się czy opuścić łajbę teraz czy poczekać jeszcze kilka dni. Niestety wczorajsza premiera jak dla mnie jest porażką. Potwierdziło się to co pisałem jakiś czas temu. Formuła EA odstrasza. Do tego mamy mieszane opinie co mocno obniża sprzedaż.

Zamykam pozycję z prawie 100% zyskiem. Zgred opuścił już dawno, Roman także, Adameczek wg mnie opuścił wczoraj lub dzisiaj.
Także ten tego.., zostałem sam niczym Kapitan, więc również dziękuję.

Powodzenia pozostałym na okręcie. Może kiedyś wrócę. Póki co bez wejścia znaczącego inwestora szanse na emisję drastycznie wzrosły. Pożyczka 200k miała być na uratowanie przed emisją. Premiera pokazała, że ta emisja w mojej ocenie pojawi się na dniach bo nie ma pieniędzy na dalsze prace nad grami.

Pozdrawiam serdecznie
Ma

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTGAMES -19,78% 0,73 2026-02-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.