chodzik księżycowy obrazasz tu ludzi i wyśmiewasz. Wszystkie te twoje analizt to totalna porażka, tylko MIT gdy po 70 gr trafiłeś pisząc tu (po złosci) by sprzedawać. Ale zapomniałeś, że po 37 gr to już polecałeś zakupy.
Wszystko o tym panu jest na forum SFINKSA. To nie żadna spóldzielnia tylko ktoś kto nie ma nic normalnego do roboty, a ma dostęp do internetu.
Zobaczcie jak np Sfinksa (3 miesiące temu) polecał sprzedawać bo 1,32 zł (nawet ze stratą)
Cena z chwili rekomendacji (24.11.2014 godz 10): PBG = 1,90 zł , SFINKS = 1,32 zł.
Minęło 3 miesiące i Sfinks kosztuje 2,16 zł tj 65% WIĘCEJ.
................................................................................................................................
prorocze słowa
Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-11-24 09:59
Dzisiaj w poniedziałek 24 listopada 2014 roku, mogę już wam pokazać, co mnie interesowało w ostatnich tygodniach i dlaczego tu do was na frytki zaglądać nie chciałem.
Ponieważ teraz możecie jedynie wspierać kupione i bezpieczne już akcje, moje akcje oczywiście więc podam wam ponownie na srebrnej tacy, cacy rodacy, to co warte jest zainteresowania, a nie tam jakiś przypalony kotlet.
Motto na nadchodzące tygodnie brzmi:
Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą
kup... PBG
Jak zwykle pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera
https://www.bankier.pl/forum/temat_prorocze-slowa,16001131.html