Forum Forex +Dodaj wątek

Jotulcapital

- jotulcapital.com - wpłaciłam im dużo pieniędzy, oszczędności z ostatnich 4 lat, mieli podwoić mój wkład, składali obietnice, pisali o nich i na nie się powoływali, a weszli na moje urządzenie (przez anydesk), weszli na konta moje partnera (konta firmowe) , wyczyścili je do zera na kilkadziesiąt tysięcy zł, mnie nie zwrócili żadnych środków, twierdząc że tak jest na giełdzie, raz zysk, raz strata, ale nie godzę się z ich stwierdzeniem. JA NIE STRACIŁAM NA GIEŁDZIE, moje konto generowało zyski, nim utraciłam dostęp do konta handlowego miałam na nim wpłacone swoje własne pieniądze oraz wygenerowany zysk w depozycie na ponad 37 tyś dolarów! - poza tym, jaka strata na giełdzie, skoro ich analitycy włamali się na konto nielegalnie posiadając loginy i hasła i wyczyścili konta!! a banki nic nie robią, policja milczy, choć zawiadomienie przyjęli, i to ode mnie i męża. uważajcie na nich, nim zaczniecie działać z tą platformą, prócz tego że nie zobaczycie swoich pieniedzy, to będą was obwiniać, a na koniec wszystkie forma kasują negatywne wpisy o nich - W S Z Y S T K I E!!
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl