Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,00 zł , zmiana od tamtej pory: 49,00%

Jestem rozgoryczony, ileż można?

Kupiłem pierwsze akcje początkiem 2021 roku, jak zaczynał się boom na ogrodnictwo. Od tego czasu spółka regularnie poprawia wyniki, bije rekordy, przejmuje podmioty z branży. Wskaźniki wyglądają świetnie. Ale co z tego, skoro nie dba w ogóle o drobnych akcjonariuszy?

A może by tak zamiast rozdawać akcje w programach motywacyjnych po 50 groszy (jedyny plus że z lockupem) i stawiać ukrytą sprzedaż na 5zł (nie wiem czy to serio Wiceprezes, mam nadzieje że to tylko plotka) skupić trochę akcji z rynku tak jak na Votum albo Mostostal Zabrze? Dać sygnał "Hej, wiemy że jest dobrze, patrzcie, sami kupujemy swoje akcje!"? DAĆ SYGNAŁ DO WZROSTÓW

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HORTICO -0,67% 7,45 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.